Зеленський хоче виробляти вакцину від covid-19 разом з ОАЕ

Володимир Зеленський у рамках офіційного візиту в Об'єднані Арабські Емірати провів зустріч з керівництвом Управління охорони здоров'я Дубай (Dubai Health Authority), значна частина якої була присвячена питанню боротьби з covid-19.

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента

У Карпатах тривають пошуки зниклого туриста: у небо підняли авіацію

Рятувальники та добровольці відновили пошуки зниклого туриста, який заблукав у районі гори Гемба Закарпатської області. На даний момент на пошуки направили 41 рятувальника і 9 одиниць техніки Державної служби надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пошуки заблукалого туриста в Карпатах-ДСНС Закарпатської області)
Пошуки заблукалого туриста в Карпатах-ДСНС Закарпатської області)

Нардепів "прив'яжуть" до крісел у Раді, а зал напхають камерами – нові правила анти-кнопкодавства

Грудневе голосування за призначення нинішнього міністра освіти і науки Сергія Шкарлета надовго запам'ятається українцям. І не лише тим, що урочиста промова новоспеченого міністра проходила під крики "Ганьба!" Саме це голосування стало приводом для гучного скандалу.

Верховна Рада, кадр з відео: YouTube
Верховна Рада, кадр з відео: YouTube

В ОАЕ з розмахом проводили Зеленського: найбільший хмарочос у світі вшанував Україну

14-15 лютого Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою вирушили в ОАЕ, де відвідали ряд ділових зустрічей. Метою поїздки було укладення важливих для країни договорів і угод, які поліпшать співпрацю між державами. Очевидно, що переговори пройшли успішно, оскільки на головному хмарочосі Дубай Бурдж-Халіфа засвітився український прапор.

Бурдж-Халіф / фото : instagram.com/zelenskiy_official/
Бурдж-Халіф / фото : instagram.com/zelenskiy_official/

Паливо і газ злетіли в ціні на карантині, українці вимагають перерахунку: не наїздишся

Українці звернулися з проханням до президента Володимира Зеленського через необґрунтоване підвищення цін на паливо і газ на роздрібному ринку нафтопродуктів України.

бензин, паливо, заправка
бензин, паливо, заправка