Відома українська спортсменка і телеведуча Аніта Луценко підняла питання етикету перед своїми передплатниками.

Детальніше про це дівчина написала на своїй сторінці в Instagram.

Тренер "Зважених та щасливих" Аніта Луценко розповіла, що нещодавно її затягнуло в тему етикету, тому вона переглянула десятки різних інтерв'ю з цього приводу. І в одному з них дівчину привернув вислів: "ЗСЖ – це не тема для обговорення". На думку цього фахівця, розповідати людям про свої походи в зал, дієти, СПА, робити селфі в залі – приклад поганого тону і невихованість.

"Все це - елементи процесу "лагодження" свого тіла - про Здоров'я?! Так! Тобто випинання і оголошення, що ви живете без глютену, лактози, не п'єте алкоголь, або качаєте попу, замовляєте доставку їжі, на детоксиксі, масажуєтеся – це все не по етикету скажемо так", - написала Аніта.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Луценко написала, що в цій думці вона знайшла для себе частку істини. На думку тренерки, якби люди менше розповідали в соцмережах про "лагодження" свого тіла, то інші б не так сильно зациклювалися на тілі. Оскільки було б мало інформації" на поверхні", то люди йшли б саме до фахівців і вирішували по-тихому всі свої негаразди.

Аніта Луценко зазначила, що вже кілька днів думає над цим і не може прийти до єдиної думки. За її словами, з одного боку це правильно і частка істини в цьому є, але з другого боку, показ свого тіла і ЗСЖ став невід'ємною частиною успіху безлічі блогерів.

"Демонстрація всім як ти живеш - призводить до популярності. І чим "глибше" демонстрація, тим вище популярність", - написала зірковий тренер.

Нагадаємо, що Аніта Луценко запропонувала шанувальникам смачний і корисний десерт.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аніта Луценко поділилася важливими порадами, допомагаючи позбутися непотрібного жиру.

Також Знай.uа писав, що Аніта Луценко заговорила про готовність того, про що вона мріяла.