Модель плюс сайз Міла Кузнєцова-володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру. Народна улюблениця часто радує шанувальників яскравими кадрами своєї фігури.

Цього разу вона похвалилася нібито кадром зі знаменитого мультсеріалу"Сімпсони". Відомо, що цей проект часто в своїх сюжетах передбачав події, які роки по тому відбувалися в реальному житті.

Однак більш імовірно, що шанувальники вирішили зробити моделі сюрприз і зобразили дівчину з пишними формами в стилістиці даного мультфільму.

На малюнку блондинка, дуже схожа на Мілу Кузнєцову позує у відвертому червоному купальнику з глибоким декольте і великими грудьми біля озера, а на скелі написано ім'я дівчини.

"Можу сказати-оригінально!))", - написала модель.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Трохи пізніше дівчина вирішила похвалитися, наскільки правильно художник передав її образ і опублікувала оригінальну фотографію.

Шанувальники прийшли в захват від незвичайного малюнка і написали безліч компліментів дівчині. Хоча деякі і відзначили, що в реальності, у неї груди значно більше, ніж на картинці.

"крута картина з тобою 🔥", " 😁Клас👏А вийшло досить не погано і навіть цікаво😍", " Дуже цікаво дізнатися хто зробив таку красу 👏🔥 просто принадність 🔥", " А Ти схудла, проте, причому скрізь!", "Вау дуже круто❤️❤️ і дійсно це оригінально😍 😍", "класссс", "шикарно, а не оригінально ❤ ️ богиня просто😍", "огоо! Тепер ти є в Сімпсонах, а це досягнення😃 🔥", "і купальник такий же, який у тебе є 🔥 😍 ну це круто все таки", " неправда, вони значно більше! 😂 ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Міла Кузнєцова зігріла українців своїм 15-м розміром.

Як повідомляв "Знай.uа", Кузнєцова дозволила двом щасливчикам притиснутися до її 15-го розміру.

Також "Знай.uа" писав, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром вирішила присвятити себе боксу.