Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка нещодавно перехворіла коронавірусом, вже повернулася до роботи на телеканалі "1+1" і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Не так давно ведуча програми " ТСН " опублікувала трепетні архівні фото з чоловіком Єгором Соболєвим, зроблені в далекому 2006 році. Тоді пара вперше з'явилася на публіці разом.

"Найромантичніша" річ, яку ми зробити разом на цей День Святого Валентина - розчистили сніг, що нападав за тиждень на дачі, поки нас не було. І, напевно, "лапкИ" тут зайві, бо махати разом лопатами було доволі мило і святково.

Марічка Падалко з сім'єю, фото з Instagram
Марічка Падалко з сім'єю, фото з Instagram

Насправді ми ніколи осоливо не відзначали саме 14 лютого, бо перший наш спільний день Св. Валентина, до якого я ставилася доволі "серйозно", Єгор ледь мені "не зірвав". І коли я почала закочувати за кілька днів до події очі, мовляв, "як же ж ми все таки будемо святкувати?!" - Єгор, суто для "галочки", як мені тоді здавалося, замовив столик в ресторані. Ця страва мені тоді подавалося під гаслом, що "коханням мусить бути наповнений кожен день, а не лише 14 лютого". "Ну-ну" - подумала я собі... Побачимо...

Але наступні 15 років чоловік мені довів свою теорію, тому я дуже ціную від нього щоденні слова підтримки і захоплення, зварену у вихідні каву, відведених вранці до школи дітей, спільну пробіжку і до непристойного прибрану за собою кімнату чи кухню", - написала Падалко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Марічка Падалко прикрила пікантні місця пір'ям.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко розповіла, як дати дитині найкращу освіту безкоштовно: "Моїй старшій лише 12".

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко оригінально звернулася до українців: "Інвалід, тупа, жирна".