Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала свіжу композицію і кліп "Скандал", яка буквально за кілька днів встигла стати хітом. Так, на офіційному фан-акаунті артистки з'явилося кілька яскравих фото і відео, адже красуня після успішної прем'єри прийшла підкорювати популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де незабаром з'явиться безліч відео із зіркою.

Тіна навідалася в гості до юних блогерів з Top team house, взявши участь у коротенькому інтерв'ю з блогером Олегом Машуковським, відповідаючи на його компрометуючі питання у форматі "було/не було".

Красуня зізналася, хто їй дорожче - Дан Балан або Юлія Саніна, чи соромиться вона оголюватися на публіці, купувала тест на вагітність, чи вважає себе хорошою мамою, чи ходила без маски на карантині і чи порушувала закон, облизувала тарілку після їжі, чи їла вночі, купувала речі на ринках і секонд-хендах, гризла нігті через хвилювання, чи зберігає якийсь секрет просто зараз, чи скандалила з кимось публічно.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль