Дослідникам, після того як в 2020 році з'ясувалося, що Ванга передбачила пандемію коронавірусу, стало цікаво: чого ж чекати людству від 2021 року? Фахівці вирішили не обмежуватися однією болгарською віщункою, а й детально вивчили тексти французького алхіміка Нострадамуса.

Ще на початку 2020 року з'явилися факти, що Ванга точно передбачила пандемію covid-19. Вона говорила, що "з'явиться певна хвороба, яка може викликати епідемію по всьому світу". Проте даний вірус, згідно з Вангою, повинен був зародитися в Африці. Але в Африці його виявили набагато пізніше, ніж у Китаї.

Ванга, фото: mir24
Ванга, фото: mir24

Що передбачила Ванга на 2021-й

Ліки від коронавірусу - не єдине, що передбачила Ванга. Британський таблоїд Mirror оприлюднив передбачення болгарської ясновидиці на 2021-й рік, в яких згадується, що цього року вчені знайдуть ліки від раку. Але якби справа обмежувалася тільки цим.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Побоюватися 2021 року варто і колишньому президенту США Дональду Трампу. Виявилося, що свого часу Ванга заявляла, ніби "45-й президент Сполучених Штатів захворіє на загадкову хворобу, яка залишить його глухим і спровокує травму мозку".

Французький алхімік Нострадамус передбачив атомну бомбу і зіткнення з астероїдом

Мішель Нострадамус не раз попереджав, що свої передбачення "через можливість шкоди для сьогодення і особливо для майбутнього" він навмисне викладає в туманних і загадкових виразах. У його книзі "Пророцтва" надзвичайно мало конкретних дат та імен, у викладі матеріалу практично немає жодного хронологічного порядку. Напевно, саме це дає можливість численним шанувальникам Нострадамуса тлумачити його пророцтва, пристосовуючи їх до свого часу.

Нострадамус, кадр з YouTube
Нострадамус, кадр з YouTube

Що передбачив Нострадамус на 2021-й

Хоча Нострадамус не називав конкретних дат, дослідники схильні до конкретики і деякі події сміливо відправляють в 2021-й рік. Деякі з них публікує британський Mirror. Алхіміку приписують навіть зомбі-апокаліпсис. Нібито він говорив, що якийсь вчений створить біологічну зброю-вірус, який перетворюватиме людей на зомбі.

Є в пророцтвах алхіміка і світовий голод, який стане одним з перших ознак кінця світу в 2021 році: "Світова трагедія поверне людей в минуле, а велика частина населення постраждає від прокляття". І, як ніби одного голодомору замало, Нострадамус пророкує сонячні бурі, які завдадуть величезної шкоди всьому живому на планеті.

Згубні наслідки у зміні клімату призведуть до війн та конфліктів, адже світ почне боротися за ресурси для виживання. "Річний гороскоп" стверджує, що він сказав: "Ми побачимо, як вода піднімається, а земля опускається під неї".

Для повноти апокаліпсису історики та дослідники стверджують, що в "Пророцтвах" Нострадамуса є зіткнення з астероїдом. Це одна з інтерпретацій катрена "в небі видно вогонь і довгий слід іскор".

У NASA, до слова, є і потенційний претендент на звання "великого вогню". Це астероїд 2009 KF1. Американські дослідники космічного простору, проаналізувавши його траєкторію, кажуть, що у 2009 KF1 є всі шанси зіткнутися з Землею 6 травня 2021 року.

Раніше повідомляли, Ванга давала пророцтво про лікування важкої хвороби: помічниця передала слова віщунки.

Як повідомляв Знай.uа, Північ перетвориться на Південь: вчені підтвердили моторошне пророцтво Нострадамуса.

Знай.uа писав, священик-провидець передрік результат війни Росії та України: "Лихо буде".