Батько школярки показав, як вчителька української мови (завучка) у їхній школі проводить уроки. Він стверджує, що педагог вдається до погроз на адресу учнів і представив відеодокази цьому.

Відповідне повідомлення, а також відеоролик з уроку були опубліковані на фейсбук сторінці "Батьки SOS". Батько учениці додав, що завучка Олена Іванівна у результаті вдалася до тиску на його дружину, яка працює вчителькою історії у тій же школі.

"Доброго дня спільноті. Попрошу допомоги порадою. В Малобілозерській ЗОШ #2 вчитель української мови, завуч, постійно проводить уроки наступним чином (в кінці вчитель озвучує погрозу вбивством). Відео було відзняте моєю дочкою, ученицею 6 класу, після попередніх моїх невдалих перемовин із завучем про необхідність деяких змін у методах чи правилах викладання матеріалу. Зразу кажу, що учениці були проінформовані моєю дочкою по те, що буде вестись зйомка.", - розповів він.

Малобілозерська ЗОШ №2, кадр з відео
Малобілозерська ЗОШ №2, кадр з відео

За словами автора повідомлення, завучка ініціювала написання скарги однією з матерів дитини 9 класу, класним керівником якої вона є, на вигадані порушення, які начебто робить його жінка. Вона також підмовляє інших батьків та дітей, додав чоловік. Водночас жодних фактів порушення у результаті таємно проведеного опитування учнів, виявлено не було.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"На даний час відбувається булінг вчителя з негласною вимогою звільнення. Застосовуються брудні методи типу профспілкових зборів, педради, де її, секунду травили в 10 голосів за те, що я виставив відео на ютуб.. Керівництво школи підтримує завуча, більш того, голова відділу освіти також. Цим хочу сказати, що вони не вбачають нічого особливого в відео і вважають його порушенням прав завуча на приватне життя, більше того, самі приєднались до процесу травлі.", - йдеться у повідомленні.

Батько школярки зазначив, що має докази того, як насправді все відбувалось. А оскільки порушення прав відбувається постійно, батьки змушені регулярно збирати докази.

Скрін: Батьки SOS / Фейсбук
Скрін: Батьки SOS / Фейсбук

Нагадаємо, в Україні скасували трудові книжки: як електронний документ вплине на облік стажу. Закон передбачає відмову від паперових трудових книжок

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.