З Житомирської області прийшли вельми тривожні новини. Так, у місті Овруч дівчина 22 років потрапила під товарний поїзд, колеса якого відсікли їй ногу. Трагедія сталася на очах у її чотирирічного сина, якого дівчина везла на санчатах до дитячого садочку.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Постраждала Катерина, скріншот: YouTube
Постраждала Катерина, скріншот: YouTube

За інформацією журналістів, 22-річна Катерина везла сина Артема в садок через так званий службовий залізничний перехід, на якому стояв товарняк.

Жінка поспішала і не захотіла ані чекати, поки склад від'їде, ані обходити його. Вона вирішила пролізти під вагонами. Завдяки щасливому випадку, спочатку вона пірнула під поїзд без дитини, інакше постраждала би і вона.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зараз Катерина лежить в реанімації. За її зізнанням, вона ніколи не намагалася перейти залізничні колії під поїздом, але на цей раз сильно поспішала.

"Пропустила саночки, а коли поїзд рушив, я хотіла їх вихопити назад, але у мене не вийшло, втратила контроль і впала", – згадує постраждала.

Свідки викликали до жінки швидку. У лікарні їй довго намагалися врятувати розчавлену колесами кінцівку.

"З 10 до 17 години це все робилося, але не вдалося врятувати ногу. Щоб зберегти життя-довелося ампутувати", - розповів завідувач відділенням інтенсивної терапії Овруцької районної лікарні Микола Невмержицький.

За словами оператора ж/д станції Надії Шваб, вперше за її 40 років роботи на цьому місці сталася така трагедія. Перекривший перехід склад в той день не повинен був там зупинятися, але втрутилася погода. А жінка, та ще з маленькою дитиною, взагалі не мала права переходити колії під вагонами.

"Там обійти всього п'ять вагонів треба було... Або постій на переході, почекай. Люди ж стоять, чекають. Не можна під вагонами лізти", - сказала оператор.

У поліції за фактом важкої травми Катерини відкрили провадження і почали опитування свідків.

Раніше повідомляли, на пасажира Укрзалізниці напали в закритому купе поїзда: "Не пощастило".

Як повідомляв Знай.uа, під Києвом 14-річна школярка загинула під поїздом - йшла по рейках із запискою в руках.

Знай.uа писав, під Харковом чоловік влетів під потяг - тіло в морзі і колеса в крові.