Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала свіжу композицію і кліп "Скандал", яка буквально за кілька днів встигла стати хітом. Так, на офіційному фан-акаунті артистки з'явилося зворушливе фото, де Тіна позувала для популярного бренду ювелірних виробів із золота, амбассадором якого є не перший рік.
Красуня приміряла затишний сірий светр, грайливо оголивши одне плече і доповнивши образ не тільки аксесуарами у вигляді каблучок, сережок і браслета, рекламуючи нову колекцію, але і ніжним макіяжем в пудрових і рожевих відтінках.
Варто відзначити, що такий макіяж є нетиповим для зірки - численні шанувальники Кароль звикли бачити її з "фірмовою" яскраво-червоною помадою на губах і зачіскою "голівуські локони".

Фолловери не пройшли повз, адже і раніше засипали Кароль компліментами під кадрами з цієї фотосесії: "ніколи не зустрічала людей, які можуть передавати свою енергетику через екран. Дякую. Наша-своя ❤️🔗", " ніжність 🤎", " це найкраще, що я бачила.".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль