Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де постійно радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Цього разу 42-річна знаменитість розмістила в соцмережі зимову фотографію, зроблену в засніженому полі. На задньому фоні також можна побачити дерева і приватні будинки. У кадрі артистка позує в об'ємному пуховику червоного кольору і шкіряних брюках. Лорак тримає рукою великий капюшон і прикриває своє обличчя волоссям.

У підписі до фото Кароліна загадково зазначила, що ця зима змінила її життя.

"Затамувавши подих, ми чекаємо весни, але саме ця зима змінить наше життя..." - інтригуюче написала Лорак.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Красива жінка... ❤️", "Інтригантка улюблена ❤️ Нехай всі зміни будуть лише на краще ❤️ І нехай щастя сяє в твоїх очах ❤️ Наша красунечка ❤️ Зачекалися нової пісні, сумуємо за концертами!" - зазначили коментатори.

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак знайшла 9-річній доньці заміну батька: "став частиною сім'ї".

Нагадаємо, Ані Лорак розкрила секрет своїх пружних сідниць. Зірка розповіла про свої ритуали для підтримки тіла в хорошій формі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак відкинула міні-сукні і вразила скромністю, діву не впізнати.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак пообіцяла показати те, чого всі чекали: "Скоро".