На офіційній сторінці "Холостяка" в соцмережі Instagram опублікували кумедний ролик, на якому зображений головний герой 11 сезону найромантичнішого шоу на каналі СТБ Михайло Заливако.

Так, глядачам запропонували приміряти в Insta Stories нову AR-маску, яка визначає, який Холостяк їм підходить. Варто відзначити, що ідея дуже захоплююча, хоч маска і вибирає чоловіків рандомно.

"Вже 5 березня о 19:00 відбудеться грандіозна прем'єра романтичного реаліті "Холостяк"! Спеціально до цієї події ми підготували для вас круту AR-маску. Дізнайся, який Холостяк тобі підходить! Шукай посилання в сторіз, знімай відео і відзначай нашу сторінку і СТБ 🌹", - йдеться в публікації.

Холостяк Михайло Заливако, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Макс Михайлюк", "Михайло Заливако", "Рожден Анусі", "Рожден, це хто?) 😂", "Іраклі 🔥", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Раніше ми писали про те, що новий "Холостяк" Михайло Заливако показав, з ким проводить холодні вечори під час проекту.

    Нагадаємо, зірка "Холостяка" Григорій Решетник сходив на жіночу процедуру: "Я робив це".

    Як повідомляв портал Знай.uа, невідомі факти про нового "Холостяка" Михайла Заливака спливли в мережі.

    Також портал Знай.uа писав, що новий анонс з "Холостяком" Заливаком розтопив серця фанаток: "Він завжди буде поруч".