Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві кадри зі свого життя.

Артистка поставила собі серйозну мету-домогтися популярності в TikTok. Вона активно публікує там контент і показує не тільки розкішне життя суперзірки, але і домашню обстановку. І не боїться знімати відео без косметики.

Цього разу Каменських вирішила домогтися популярності за допомогою колаборації з найвідомішою блогеркою соціальної мережі – Белою Порч. Вона анонсувала вихід нового ролика з популярною дівчиною в Stories Instagram.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Белла Порч стала справжньою інтернет-сенсацією у вересні 2020 року. Про неї дізнався весь світ після того, як в TikTok її найпопулярніше відео набрало більше 400 мільйонів переглядів.

У своєму першому відео, яке і стало вірусним в мережі, вона просто... качала головою в такт пісні Millie B M to the B.

Ролик дівчина опублікувала 17 серпня, і він відразу став вірусним. Зараз це відео з найбільшою кількістю лайків на платформі - їх вже більше 35 мільйонів. На публіку ролик надав майже магічну дію.

"я дивлюся це 14-секундне відео знову і знову і просто не можу зупинитися", — зізнався один з користувачів.

Раніше ми повідомляли, Настя Каменських без краплі макіяжу похвалилася мрією кожної дівчини.

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських просить українців про допомогу.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських проговорилася про проблему.