Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту" Танці з зірками " Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими піснями і не тільки.

Крім "Танців з зірками" і "Голос країни" Кароль візьме участь в ще одному проекті з пародіями. Там вона буде виступати в якості ведучої.

" це розважальне шоу для всієї родини про перевтілення в улюблених героїв і зірок. Це дружня пародія суперзірок на суперзірок. Шоу "Ліпсінк Батл" подарує кожному тільки позитивні емоції", - говорить Тіна Кароль.

На одній сцені шоу "Ліпсінк Батл" зберуться 36 найвідоміших співаків, акторів, телеведучих, які влаштують справжній перформанс пародій, забувши про вік, статус, позбувшись будь-якої скутості, розважатимуться на сцені під улюблені хіти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ведучими масштабного шоу стали Тіна Кароль і ВТП.

Нещодавно знаменитість презентувала свіжу композицію і кліп "Скандал", яка буквально за кілька днів встигла стати хітом. Так, на офіційному фан-акаунті артистки з'явилося зворушливе фото, де Тіна позувала для популярного бренду ювелірних виробів із золота, амбассадором якого є не перший рік.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль вперше виконала новий хіт без фонограми.

Як повідомляв "Знай.uа", режисер Тіни Кароль показала потаємні деталі "скандалу".

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль оголила пікантну частину тіла заради золота.