Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка відома перемогою в першому сезоні "Танців з зірками" разом з тодішнім коміком і нинішнім президентом Володимиром Зеленським, охоче ділиться з шанувальниками яскравими фото в Instagram.

Нещодавно 32-річна зірка вирушила в сонячні Арабські Емірати, звідки вона опублікувала гарний ролик. У кадрі Шоптенко позує на морському узбережжі в білій сукні-сорочці. Її волосся красиво майорить на вітрі та переливається в променях західного сонця.

У підписі до відео Олена зізналася, що поїздка в ОАЕ – спонтанне рішення, прийняте за одну ніч.

"Я людина, якій вкрай складно просто взяти і влаштувати собі перепочинок. Але практика мого життя показала, що взяті вночі квитки і спонтанні поїздки часто краще, ніж добре сплановані. У моєму випадку в ситуації з відпочинком працює наступне правило: "Чим менше думаєш – тим краще" 😁 І як же я рада, що цей спонтанний захід і море трапилися в моєму житті ☺️🌊☀️❤️", - написала танцівниця.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, Олена Шоптенко навчила фарбуватися на карантині: "Загадково з маскою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Шоптенко з "Танців з зірками" показала, як можна готувати і доглядати за дитиною одночасно.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Шоптенко перенесла українців до старої Франції: "Мені пощастило". Хореограф знялася в дуже незвичайній фотосесії.