Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Не так давно виконавиця ділилася з фанатами Stories, в яких була відображена дружина позитиву Анна Завгородня. Вони разом жартували на тему, що дружина співака з "Время и Стекло" занадто часто з'являється у них вдома. А зараз Каменських опублікувала серію фотографій з минулих вихідних і заявила, що якось переглянула їх і вирішила ними поділитися.

"Переглядала фотки з минулих вихідних і вирішила поділитися ними з вами! Щоб і ви на цих #weekends захотіли так само зібратися з близькими, піти кататися з гірки, фоткатися і просто разом побути на свіжому повітрі! ️Тому що це такі класні моменти і їх ви потім будете ще довго згадувати з посмішкою! Як це роблю я зараз 🤍 @annchuk", - написала Настя Каменських у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських з бездонним декольте змусила чоловіків заздрити Потапу

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських показала, як ніжиться у ванній: ледь прикрила форми рушником

Знай.ua писав, Каменських потрусить попою з найбажанішою TikTok-дівою. Артистка поставила собі серйозну мету - домогтися популярності в TikTok. Вона активно публікує там контент і показує не тільки розкішне життя суперзірки, але і домашню обстановку.