Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік, з якими вона раніше ділилася фотографіями з відпочинку на Мальдівах. Потім робила рекламні публікації для "Нової Пошти", а зараз поділилася наслідками важкого життя в українській столиці.

"Ось жила я в Хмельницькому півтора тижні і горя не знала і їла по п'ять разів на день. А тут в Києві, в цих пробках, перший раз салатик он їм. До речі, хлопці, дорогі мої, улюблені, якщо ви замовляєте собі їжу і вам дають столові прилади пластикові, Не викидайте їх, будь ласка. Забирайте їх додому, вони підійдуть ще для багаторазового використання, тим самим ми не будемо смітити. Воно ж 500 років лежить. Лежить, живе своїм життям і не розчиняється ніяк, так... Ну все, ви зрозуміли", - розповіла Леся Нікітюк протягом декількох Instagram Stories.

Нагадаємо, самотня Леся Нікітюк помацала ніжні кулі буйвола: "Просто бомбисимо"

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк зворушила стосунками з білявим красенем: поклав голову на коліна

Знай.ua писав, "Холостячка" Нікітюк показала, що їй заважає побудувати сім'ю. Нікітюк в Instagram Stories ненав'язливо повідомила, що зареєструвалася в новому додатку, який зараз на піку популярності і висловила своє невдоволення з цього приводу.