Один з найактивніших українських юристів, які ведуть соціальні мережі на юридичну тематику, розповів про штрафи в різних світових містах за поцілунки в публічних місцях.

Моргун заявив, що закоханих потрібно бути обережними, адже у Франції з 1910 року заборонені поцілунки на вокзалах. Адже прощальні поцілунки проводжаючих іноді затягувалися і приводили до затримок у відправленні поїздів.

"Формально цей закон діє і понині тому романтичні французи обладнали спеціальні"kissing zonе"! Аналогічний закон діє і на вокзалах Британії. У Відні цілуватися не можна ще й у метро - штраф аж 50 євро! І в місяць таких штрафів виписують більше 50🧐 А в італійському містечку Еболі можна втратити цілих 500 євро за поцілунки в машині. Безпека дорожнього руху-понад усе!", - написав юрист у підписі до публікації.

Однак це просто жарти, за його словами, в порівнянні з законами Об'єднаних Арабських Еміратів. Адже там за публічний прояв почуттів можна навіть потрапити на закінчення на 10 днів. В Індонезії ж подібне є грубим порушенням громадського порядку, за що загрожує 10 років позбавлення волі і штраф до 33 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Нагадаємо, стань ФОПом: юрист попередив, що очікує за несплату податків із заробітків в Інтернеті

Як повідомляв "Знай.ua", власник заплатив орендарям штраф, щоб вони виїхали з його квартири: юрист попередив про підступи договору

Знай.ua писав, юрист розповів, чому не варто приховувати свої доходи: "Краще заплатити..."