Відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян, схоже, не нудьгує в ці сірі лютневі дні. Арсен показав своїм шанувальникам, як можна проводити вечори з користю для здоров'я і задоволенням для душі.

Цього разу співакові вдалося зібрати друзів та близьких людей в одному критому залі й пограти у волейбол.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

"Вечірній драйв!", - коротко підписав публікацію Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазначимо, що Арсен Мірзоян опублікував відразу два знімки на яких можна побачити велику компанію людей, які люблять активне дозвілля. На фото, яким шанувальники поставили вже кілька сотень лайків, можна помітити хлопців різного віку і статури.

Видно, що групове селфі було зроблено ще до початку аматорської гри, адже "спортсмени" ще зовсім не спітніли, і навіть не червоні від бігу.

Варто також нагадати нашим читачам, що Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян – напевно, найвідоміша зіркова пара українського шоубізнесу. Їх шлях до особистого щастя був непростим, а іноді доводилося пробиватися крізь лід публічного осуду. Тоня і Арсен познайомилися на сцені і вже 8 років разом. При цьому співаки чітко розділяють роботу і особисте життя, і тільки в 2019 році наважилися виконати спільну пісню.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян розповів, як підкорити зірку: "Готуйте гуму".

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян і Дан Балан: хто великий і дуже гарний Дракон в "Масці".

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко чесно розповіли про наболіле: "Була недостатньо щаслива".