Зі Сполучених Штатів Америки прийшли дуже тривожні новини. Так, пасажирський Boeing 777 після вильоту з аеропорту Денвера втратив обшивку правого двигуна, її уламки впали на житлові квартали, а сам двигун почав горіти.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналістів британського новинного агентства BBC.

Двигун Boeing 777 загорівся в небі, фото: BBC
Двигун Boeing 777 загорівся в небі, фото: BBC

За інформацією журналістів, ані на борту, ані на землі, як повідомляється, ніхто не постраждав. Літак, на борту якого знаходився 231 пасажир та 10 членів екіпажу, зміг благополучно повернутися й приземлитися в аеропорту Денвера, штат Колорадо.

Рейс авіакомпанії United Airlines прямував до Гонолулу. Федеральне управління цивільної авіації США повідомило, що у літака відмовив правий двигун. Поліція міста Брумфілд опублікувала фотографії того, що, мабуть, є передньою частиною гондоли двигуна, що лежить на галявині перед одноповерховим житловим будинком в одному з районів.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На опублікованому відео видно, що двигун позбувся всієї обшивки, а не тільки передньої частини, і загорівся.

Двигун Boeing 777 загорівся в небі, фото: BBC
Двигун Boeing 777 загорівся в небі, фото: BBC

Авіакомпанія United Airlines підтвердила відмову двигуна після вильоту. У її заяві сказано, що Boeing 777 благополучно повернувся в аеропорт вильоту. В якості запобіжного заходу його ззустрічали аварійні бригади, про травми у пасажирів і членів екіпажу не повідомлялося.

Поки неясно, що стало причиною несправності двигуна. Федеральне управління цивільної авіації та Національна рада з безпеки на транспорті проведуть розслідування.

Двигун Boeing 777 загорівся в небі, фото: BBC
Двигун Boeing 777 загорівся в небі, фото: BBC

Місцева мешканка Клер Армстронг сказала телеканалу Fox News, що була в парку для собак, коли почула гучний гуркіт в небі і побачила, як почали падати уламки. Вона та інші відвідувачі парку змогли благополучно дістатися до укриття.

Раніше повідомляли, Іран розслідував катастрофу МАУ в Тегерані до кінця: винні будуть покарані, імена не названо.

Як повідомляв Знай.uа, величезний Boeing завис над містом-двері відкрилися самі.

Знай.uа писав, вертоліт з п'ятьма пасажирами розбився в горах.