Переможниця десятого сезону реаліті-шоу на каналі СТБ" Холостяк", блогерка і майстер спорту з гімнастики Даша Ульянова досить часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого життя в Instagram.

Дівчина так і не смола пробачити Максу зраду і не побудувала з ним стосунки. Однак тепер жінка знайшла того, хто підкорив її серце і заговорила про ідеальні стосунки. Хоча і не наважується розкрити його особистість.

"ідеальні відносини для мене ...♥️ В моєму профілі ви не знайдете жодного поста на тему відносин або любові. Але зате знайдете багато питань про моє особисте життя. Поки що я не готова розповідати про всі подробиці і більше схиляюся до всіх відомого прислів'я:" щастя любить тишу", - пише Даша.

При цьому дівчина зважилася поділитися своїми міркуваннями на тему свого ставлення до ідеальних і правильним відносинам.

"Для мене, любов - це не тільки «метелики в животі», пристрасть і буря емоцій. Любов-це усвідомлений вибір, який ми робимо кожен день на користь людини, яка поруч. Здорові відносини - це про повагу до один одного, підтримку і турботу. А ще мені здається, що все повинно бути максимально просто і легко. Я точно проти маніпуляцій, незрозумілих ігор і нескінченних з'ясувань. Я б хотіла бачити в партнері не тільки об'єкт любові і обожнювання, а й вірного друга і надійний тил. І нехай ще буде місце для гумору, адже, коли щось трапляється, як і у всіх, мені завжди піднімає настрій пару відмінних жартів", - зізналася Ульянова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше ми повідомляли, переможниця" Холостяка " Ульянова серйозно травмувалася в ДТП.

Як повідомляв "Знай.uа", відразу два українських "Холостяка" стануть татами - унікальний випадок.

Також "Знай.uа" писав, що екс-холостяк Макс Михайлюк оголив торс і спустив штани.