Популярна українська виконавиця Тіна Кароль засвітилася на незвичайному відеоролику, де апетитно поїдала яйця.

Відповідне відео опублікували на фан-сторінці зірки в Instagram.

В останні роки Тіна Кароль все більше і більше набирає популярність серед українських та іноземних слухачів. Тепер співачка не тільки радує фанатів новими піснями, кліпами і концертами, то і приєдналася до телевізійного життя, виступаючи в ролі ведучої або зіркової судді на популярних українських шоу.

Однією з останніх програм, в якій взяла участь Тіна Кароль, є "Голос Країни", де поп-діва зайняла місце тренера. Фанати буквально прийшли в захват від появи улюбленці на телеекранах, а в мережі почало з'являтися все більше кумедних роликів за участю виконавиці.

Цього разу у фан-групі Кароль з'явилося відео із закулісся "Голосу". Зірка була одягнена в свій фірмовий наряд з еко-шкіри, в якому блищала на першому випуску програми. Тільки тут Тіна постала вже в менш яскравому світлі: зірка із задоволеним виглядом напхала в рот їжу і заявила: "Слава яйцям!".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова натякнула на таємні стосунки з Даном Баланом, скандал з Кароль видав все.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль потонула в міцних руках Балана - Навколо прямий ефір: "це було по-особливому...".

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль навчила правильно відповідати колишнім: "даремний шматок д*рьма".