Аліна Гросу жорстко відповіла на нападки Олі Полякової: "Нехай заздрить мовчки"

Аліна Гросу відреагувала на висловлювання Олі Полякової на шоу “Маска”, у якому старша співачка насмішливо відгукнулася про головний хіт часів початку кар'єри молодшої, але не менш досвідченої колеги.

Аліна Гросу, фото Інстаграм
Аліна Гросу, фото Інстаграм

Ощадбанк забрав в українки гроші й не повертає: "Здавала виручку і термінал відключився"

Українцям варто бути обачними при поповненні картки або рахунку у терміналі Ощадбанку — у випадку технічних проблем повертати гроші буде доволі складно. Саме таку історію розповіла жителька Вінницької області.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Ощадбанк, скріншот відео
Ощадбанк, скріншот відео

Встановлюємо ліміт і блокуємо карту: у ПриватБанку розповіли, як захиститися від шахраїв

У ПриватБанку розповіли, як уберегти свою карту від шахраїв і непередбаченого списання коштів. В першу чергу у фінансовій установі порадили перевірити наявність / актуальність підписок в магазинах App Store і Google Play. Якщо ви помітили небажану підписку або таку, на якій закінчився безкоштовний пробний період, ви можете її зупинити.

Банкомат ПриватБанку / скріншот з відео
Банкомат ПриватБанку / скріншот з відео

Як "остудити" платіжку, якщо вдома холодні батареї: чіткий план дій

Не секрет, що абсолютно в кожен опалювальний сезон знаходяться українці, навіть цілі райони, які страждають від холодних батарей в своїх будинках і квартирах. Причини такої ситуації можуть бути різними, проте найчастіше люди просто скаржаться на холод.

Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube
Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube

Новий карантин не за горами: які обмеження чекають на українців з 24 лютого

З 24 лютого в Україні почнуть діяти нові карантинні обмеження, які поділять країну на "зони". Згідно з новим рішенням уряду, з 24 лютого на території всієї України знову введуть "жовту зону" епідеміологічної небезпеки. Надалі регіони будуть перезоновані відповідно до ситуації захворюваності на коронавірус COVID-19.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Експрем'єр Розенко хоче одружитися з "чудовиськом": Олена-Крістіна Лебідь перетворилася на монстра з "Шрека"

Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віцепрем'єр-міністра Павла Розенка показала, що на ранок вона не перетворилася з "чудовиська" на "принцесу". Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото Instagram
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко, фото Instagram