Дочка Івана Урганта Еріка разом зі своїм хлопцем Мусом знялася в новому кампейні Jacquemus - рекламній зйомці, результат якої буде використаний для кампанії колекції або бренду.

20-річна дівчина-дочка Наталії Кікнадзе від першого шлюбу, рідний батько якої бізнесмен Вахтанг Куталіа-проживає в Нью-Йорку зі своїм бойфрендом і вчиться в школі Дизайну Parsons за спеціальністю "Сучасне мистецтво і фотографія".

Дочка Урганта з хлопцем, фото: Telegram
Дочка Урганта з хлопцем, фото: Telegram

На знімках вони постали напівоголеними. І якщо на хлопця крім трусів є ще й джинси, то на Еріці тільки нижню білизну і кросівки. На першому знімку МКС сидить зі згорбленою спиною, обіймаючи дівчину за талію. Вона ж зігнулася і лежить, обійнявши його за шию, на животі. Обидва коханих дивляться прямо в камеру.

Дочка Урганта з хлопцем, фото: Telegram
Дочка Урганта з хлопцем, фото: Telegram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На другому знімку дочка Урганта з партнером постала вже в більш відвертій позі. Хлопець з приспущеними штанами однією рукою притримує Еріку за спину, а інший схопився за її попу, посміхаючись і притискаючись до її обличчя перед поцілунком. Дівчина ж закинула одну ногу. На третьому ж знімку - вони вже відображені в моменті поцілунку, можна розглянути безліч татуювань на тілі Муса.

Дочка Урганта з хлопцем, фото: Telegram
Дочка Урганта з хлопцем, фото: Telegram

Нагадаємо, Ані Лорак довелося виступати для порожнього залу: "Страждаємо і любимо"

Як повідомляв "Знай.ua", ані Лорак побігла до Урганта розповідати про своє господарство: "Стрес, паніка, істерика"

Знай.ua писав, ані Лорак у зеленій шкірі розповіла Урганту, як зустрічалася з Міком Джаггером: "Він мене навчив..."