Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram новою публікацією, в якій показав, як приготувати спагетті з мітболами в томатному соусі – по-простому макарошки з фрикадельками і томатами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Макарохи з фрикадельками та помідорами - це якщо по-народному. Спагеті з мітболами, томатним соусом та італійськими травами - це якщо по-модному. Обирайте ту концепцію, що подобається вам найбільше, на крутий смак це не вплине. Бо рецепт мій, а то гарантія офігезності. Добрі спагеті та італійські трави можете не шукати мільйон років, а просто ходіть у супермаркет та беріть упаковки від Varto з моїм обличчям. Бо я заздалегідь про все подбав, спробував, зацінив і тепер раджу вам", - написав Клопотенко на своїй сторінці в соцмережі.
"Ням-ням, візьму на замітку, красиво і апетитно 🔥", "Макарошки то народна любов, визнання і ноу коментс 🔥 спасибі, що надихаєте на гастрономічні шедеври️️", "Вже подивилася! Супер!" - зазначили коментатори.
Нагадаємо, Євген Клопотенко заморочився над індійськими хлібцями наан: "Зараз навчу вас".
Як повідомляв портал Знай.uа, Клопотенко здивував історією про ноги покійного діда: "Відійди від труни".
Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко поділився особистим рецептом австрійського захера: "Шоколадне безумство".