Вже цієї весни популярний український гурт Святослава Вакарчука "Океан Ельзи" представить новий музичний проект під назвою "Оранжерея", до якого увійдуть раніше невідомі пісні колективу.

Музиканти планують відправитися в масштабний тур по всіх містах України з новими піснями. Так, на офіційній сторінці в соцмережі Instagram "Океан Ельзи" опублікували чорно-білу фотографію, на якій зображені всі учасники гурту.

"Оранжерея. Скоро. Весна близько", - йдеться в публікації.

"Стильно 👏👏👏", "Чекаємо 😍😍😍", "Вааааау 🤩🤩🤩 Як атмосферно 🖤", "Як красиво 😍", "Боже 😍😍😍😍😍", "Неймовірно 🖤🤍", "Круто 👌", "🙌 О. Е. - справжні, реальні! Класне фото 😂", "Дуже❤️", - зазначили в коментарях під публікацією користувачі соцмереж.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше ми писали про те, що убитий горем Святослав Вакарчук розповів про тяжку втрату: "Живи вічно, Маестро". Музикант написав, що легендарному герою в цей день могло б виповнитися 46 років.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук здивував архівним фото з покійним Кузьмою Скрябіним: "Подумала - Цой".

Як повідомляв портал Знай.uа, улюблениця Вакарчука Христина Соловій заговорила про інтимне: "Немає більшого блаженства".

Також портал Знай.uа писав, що загадковий Святослав Вакарчук звернувся до українців без слів: "Тримай".