Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Нещодавно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" опублікувала на своїй сторінці красивий знімок, зроблений у гримерці телеканалу "Україна". 33-річна Нікітюк позує перед дзеркалом та дивиться в камеру свого телефону. На зірці досить провокаційне вбрання – синій лаковий костюм з незвичайними вирізами в зоні декольте і талії.

"У мене дуже скромне питання і я пішла.... В якій програмі я була в цьому образі? 👇👇👇" - поцікавилася у підписників Леся.

Варто зазначити, що більшість користувачів соцмережі змогла відгадати, де телеведуча з'явилася в цьому вбранні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"На концерті 🤪❤️❤️", "Не "Надобраніч, малюки" точно 😁😍", "Новорічна ніч на ТРК Україна", - написали коментатори.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк показала, як їй роблять відбілювання зубів, щоб збігалися зі снігом. При цьому хтось із підписників зазначив, що "сніг вже жовтий".

Нагадаємо, "холостячка" Леся Нікітюк стала богинею в руках чоловіка: "Вау".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк зважилася на радикальні заходи: "Бинти щойно зняли".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк пояснила, чому відмовилася від "Холостячки": "Білосніжку і сім гномів всі бачили".