Популярний український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я – Микола Бортник), який нещодавно запустив власний бренд одягу Nick Vangard і презентував новий альбом "1990", досить часто радує мільйонну армію шанувальників свіжими фото і відео в соцмережі Instagram.

Цього разу артист поділився зворушливою фотографією з весілля друзів. На опублікованій фотографії наречена і наречений цілуються, а поруч позують гості, серед яких можна побачити і самого Маска Барських.

"Сьогодні День Любові! 😍 Красива історія Рити та Ігоря", - зазначив Барських.

весілля, скріншот з Insta Styories Макса Барських

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ти то коли?) ", "Риторичне питання... але, він одружений на улюбленій професії 😊 і натомість отримує дуже-дуже багато любові ♥️", - написали коментатори.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Макс Барських у леопардовому латексі став хітмейкером року: "Дуже несподівано". Артист поділився своїми планами на 2021 рік.

Нагадаємо, Макса Барських застукали за поцілунком зі слизьким красенем.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Москві після виступу співака Макса Барських можуть закрити популярний бар.

Також портал Знай.uа писав, що Макс Барських заліз у трусики до знаменитої діджейки: "Нас заборонили на YouTube". Співак опублікував у соцмережі пікантний кадр з кліпу "Хочу танцювати", на якому зображений зі знаменитою діджейкою Олімпією Білоус.