Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом,в якому розповіла, чи можна звузити талію за допомогою вправ і правильного харчування. За словами Аніти, існує цілих 7 способів домогтися талії мрії, проте все ж варто зробити акцент на першому пункті, найголовнішому.
Так, артистка в першу чергу пропонує знизити відсоток жиру в організмі шляхом правильного харчування. А ось з тренуваннями справи інакшеі - м'язи звузити неможливо, але розширити їх - ще й як, а значить, наша талія стане лише об'ємніше завдяки силовим тренуванням. Крім харчування, Луценко рекомендує розтяжку, зайнятися м'язами тазового дна, щоб підтягнути живіт, не забувати про правильну поставу.

"Можна!
Як саме, читай 👇 🏻

1. Знизити відсоток жиру у всьому тілі харчуванням - тоді жир, що лежить на боках, спині і животі спливає і твоя талія точно стає тонше. Це гарантія 100%

2. Якщо ми намагаємося звузити талію м'язами, то це затія не дуже. Тренуючи м'яз ми не можемо його зробити більш маленьким в обсязі. Виконуючи силові тренування можемо збільшити обсяг.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

3. Можемо зайнятися здуттям живота. Спрацює якщо є.

4. Можемо зайнятися м'язами тазового дна. Це підтягне живіт попереду.

5. Можемо додати розтяжки зони талії, живота, спини, що в цілому «витягне тіло», прибере забитості і навіть можеш вирости на 1-2 см.

6. Можемо зайнятися поставою, що візуально змінить вигляд талії в тому числі.

7. Можемо "розширити" тренуваннями спину і округлити попу. Тоді візуально талія буде здаватися менше 💋

У мене все! 7 способів здається з головою! Але акцент на перший ☝ 🏻 "

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.