Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті артистки з'явилося яскраве відео з коротеньким інтерв'ю Тіни, на яке та відповіла під час закулісся зйомок шоу "Ліпсінк батл", ведучою якого стала разом з репером і родюсером Потапом.
Так, у красуні та інших зірок шоу-бізнесу поцікавилися, що краще: співати або танцювати, Бейонсе або Ріанна, Олег Винник або Павло Зібров, нафарбовані очі або рівний тон шкіри, вийти на сцену вчасно, але без образу, або запізнитися. Кароль, примірявши стильний облягаючий топ молочного кольору і щиро розповіла про свої уподобання на камеру.

"Бліц від @lipsyncbattle_ua

-Спiвати на сценi чи танцювати?
-Спiвати на сценi.
-Beyonce чи Rihanna?
-Rihanna.
-Олег Винник чи Павло Зiбров?
-Олег Винник.
-Вийти на сцену вчасно, але без образу, чи вийти в образi ,але запiзнитися на 3 години?
-Вчасно, без образу.
-Перед виходом на сцену головне, аби був гарний тон шкiри чи виразно нафарбованi очi?
-Тон шкiри."

Варто відзначити, що в шоу "Ліпсінк батл" 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями. У проекті вже погодилися взяти участь танцюрист Євген Кот, ведуча Маша Єфросиніна, прима-балерина Катерина Кухар, співак Павло Зібров, актриса Ксенія Мішина, шоумен Іраклі Макацарія.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату