Відомий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв, який прославився своїми скандальними проектами і жартами про український шоу-бізнес, любить давати поради підписникам в Іnstagram.

34-річний ютубер повідомив на своїй сторінці в соцмережі, що до нього в шоу "Їжа Дурнєва" прийшов гуморист студії "Квартал 95", друг президента Володимира Зеленського – Євген Кошовий. Разом вони оцінили якість доставки і страви популярної мережі ресторанів "Портер паб". Дурнєв зазначив, що новий випуск вже опублікований на його каналі.

"Друзі, нова їжа Дурнєва вже на каналі. Сьогодні в гостях Євген Кошовий і ми намагаємося їсти дуже небезпечну їжу з одного дуже відомого в Києві мережевого ресторану. Посилання в біо 🔥", - написав Олексій.

"Гаразд ви Зеленського хейтите, але Кошовий до чого?)", "Не можу зрозуміти, чому всі так агресивно реагують, люди ви чого??", "Ой, стало страшно, що дядько Женя з'їсть горобчика Льошу😢", - коментують випуск користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Олексій Дурнєв розповів в Instagram, які дівчата подобаються хлопцям.

Нагадаємо, Дурнєв знайшов найкращі ліки від ревнощів: "Речі в вузлик і тупотіти".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва розповіла Дурнєву, як поскандалила з Дантесом через олів'є.

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Дурнєв зізнався, що допомогло пережити непростий 2020.