Внучка колишнього президента України Доменіка Ющенка похвалилася свіжими модельними фото і новим кольором волосся.

Відповідні знімки з'явилися на її сторінці в Instagram.

21-річна внучка третього президента України Віктора Ющенка Доменіка за роки без публіки встигла перевтілитися зі скромного підлітка на справжню світську левицю. Дівчина зважилася на безліч пластичних операцій, зробивши собі так званий "профіль Джолі" і пишні губи. Якийсь час Доменіка навіть була платиновою блондинкою, але, очевидно, вона вирішила це змінити.

На нових фото внучка президента постала в цікавих нарядах вінтажного настрою і, що важко не помітити, змінила колір волосся на більш натуральний. Тепер її не можна назвати пекучої блондинкою.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

На першому фото Доменіка продемонструвала пишну сукню чорного кольору з фатину, доповнивши його класичними босоніжками на шпильці. Вже на другому кадрі Ющенко поміняла сукню на більш стриману: вона була бірюзового кольору з квіточкою і пишними рукавами.

Нагадавши, як виглядала внучка Ющенка до зміни зовнішності: зовсім не гламурна левиця з пухкими губами.

Як повідомляв портал Знай.uа, 7 лютого вийшов новий епізод сліпих прослуховувань шоу"Голос країни". Цього разу на сцену вийшла внучка президента України Віктора Ющенка, двадцятирічна Доменіка.

Також Знай.uа писав, що Доменіка розповіла про те, які зміни у своїй зовнішності робила і про що шкодує.