Відомий український кулінар і переможець проєкту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився роздумами про справжню творчість.

Євген Клопотенко на своїй сторінці в Instagram розповів, як творчі ідеї можуть стати бізнесом.

Знаменитий кулінар зауважив, що творчі люди іноді виглядають як нехлюї. Водночас багато хто з нехлюїв скористалися такою схожістю і почали називати себе творчими людьми. Однак не варто плутати ці два терміни, бо між ними величезна різниця.

Євген Клопотенко розповів, як він розуміє творчість.

"Справжня творчість - це коли людина ментально може вийти зі свого фізичного тіла, перейти у світ фантазій, дістати звідти ідею, обробити самостійно чи передати її на втілення системним людям. І важливо: ідея та в результаті має реалізуватися. Просто сидіти на хмаринці й дриґати ніжками - неефективна фігня, якщо ти на своїй творчості хочеш заробляти", - зазначив кулінар.

Популярні новини зараз
Ніхто не залишиться у тіні: ТЦК готують нововведення у військовому обліку Польські банки можуть почати перевірку карток українців Гроші спишуть з пенсії: стареньких попередили про борги Заступник голови одеської податкової Хандусенко всього за кілька років став мільйонером
Показати ще

Справжня творчість має бути організованою, вважає Клопотенко. Тому творчій людині для того, щоб почати і провадити бізнес, потрібно знайти собі помічників серед "системних" людей.

"У моїх проєктів є команда та директор, що цим всім керує. Тільки так мої ідеї змогли стати бізнесом. Тому, якщо ви творча людина, то моя вам порада: підіть та знайдіть собі системну людину. Якщо ви з ліги системних і хочете створити щось грандіозне, то знайдіть собі творчу людину (тільки придивіться, коли той почне красиво заливати та подумайте, чи то не довбаний нехлюй)", - порадив кулінар.

Нагадаємо, Клопотенко розповів, як потрібно вживати Nutella

Як повідомляв портал Знай.ua, Клопотенко поділився ідеальним десертом

Також Знай.ua писав, Клопотенко показав простий рецепт хліба з буряком