Популярна співачка і акторка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram еротичними фотосесіями.

Нещодавно 35-річна артистка поділилася в своїх Insta Stories цікавим роликом, в якому вона обговорює всіх потенційних героїнь наступного сезону шоу "Холостячка" в програмі з Іриною Каблучко.

Так, Дарина сидить за столом одного з київських закладів у компанії телеведучої. І "перемиває кісточки" Холостячкам, переглядаючи їх фотографії в ноутбуці. При цьому, що конкретно говорить у кадрі Астаф'єва, на жаль, не можна розчути через музичну вставку.

"Перемили кісточки Холостячкам з прекрасною Дашею", - йдеться в підписі до ролику.

Даша Астаф'єва та Ірина Каблучко, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Даша Астаф'єва та Ірина Каблучко, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, незаміжня Даша Астаф'єва відчуває жорсткий тиск від близьких: "Крик душі". Акторка розповіла, хто їй набридає питаннями про заміжжя.

Як повідомляв портал Знай.uа, голі Даша Астаф'єва і Соня Плакидюк з "ТМПУ" прикрасили галявину в Греції: "Боже".

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер".