З сусідньої Російської Федерації, де постійно відбуваються дивні події, прийшли доволі тривожні новини. Так, в місті Єкатеринбург в одному із супермаркетів покупець влаштував дебош після прохання надіти медичну маску. Інцидент стався в магазині "Яблоко" на вулиці Білімбаєвська, 28.

За словами очевидців, які описали ситуацію в одній із соціальних мереж, п'яний чоловік після зауваження від персоналу почав кидатися на них з ножем і кричати. Неадекватна поведінка налякала інших відвідувачів.

"Молодик почав кидатися на весь персонал, щоб всі дотримувалися дистанції 1,5 метра, погрожуючи всім ножем. Розбив товар, начебто сік. Магазин викликав наряд", - розповіла дівчина, яка була в той момент в магазині.

Агресивний відвідувач, скріншот: Telegram
Агресивний відвідувач, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чоловік біг за продавцем і кричав: "Хто мене вдарив? Чого ти пішла?". Заспокоїти бешкетника змогли тільки поліцейські. Там же і підтвердили, що чоловік був п'яний. За їх словами, хулігана вже затримано і буде покарано.

"На місце конфлікту прибув наряд поліції, який доставив до територіального ОВС чоловіка з ознаками алкогольного сп'яніння. В даний час його притягнуто до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. Поліція проводить перевірку", - повідомили місцеві представники поліції.

Раніше повідомляли, на Донбасі бойовик Путіна напав на українського військового і отримав кулю в бік: шматував щоку, як звір.

Як повідомляв Знай.uа, у Польщі агресивні грузини з ножами накинулися на українців: не поділили злоті.

Знай.uа писав, нелюд встромив вчительці ніж в горло, поки та базікала з подругою.