Співробітників Нової пошти підозрюють у новій шахрайській схемі: начебто з поилок зрізають наклейки з інформацією, що дозволяє повністю обчистити посилку.

Про ситуацію розповідає спеціалізований телеграм-акаунт "Народный ревизор".

Чоловік, який мешкає у місті Харків, зняв коротке відео, на якому пояснив як співробітники сервісу можуть надурити своїх клієнтів. Він розповідав про посилки, запаковані у м’який поліетиленовий пакет. За його словами, працівники відкривають пакет, дістають з нього все важливе, потім з пакета вирізають етикетку-код і клеять на новий пакет. Таким чином, їм вдається сховати кінці у воду. Якщо уважно придивитися до наліпки на пакунку, можна побачити залишки попереднього пакета.

Чоловік, за його словами, мав у пакеті отримати бізнес-план і гроші. Відправник з міста Дніпра дав оціночну вартість у 200 грн. Таким чином, чоловік з Харкова має мінімальні шанси отримати компенсацію або ж гроші, які, за його словами, викрали у нього співробітники.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не забувайте перевіряти отримані вами посилки безпосередньо при отриманні, не пересилайте гроші без декларації цього - такі прості кроки допоможуть вам вберегти себе і не зазнати збитків.

Нагадаємо, Нова пошта "обрадувала" клієнтку битим посудом: "Подарунок не вдався"

Як повідомляв "Знай.ua", українці скаржаться на "нову пошта" через цінні посилки, люди бояться замовляти: "Перебір..."

Знай.ua писав, "Нова Пошта" віддає посилки кому попало, українці в люті: "Повернiть"