Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливий пост, присвячений 150-річчю від дня народження поетеси Лесі Українки.

Так, в рамках проекту #читайЛесю модного глянцю Elle Україна і ювелірного дому Zarina було створено трепетний ролик, в якому взяли участь співачки Надія Мейхер і Аліна Гросу, а також ведуча Дар'я Трегубова з донькою Поліною і інтерв'юер Анатолій Анатоліч з донькою Алісою. На відео зірки читають вірш Лесі Українки "La" (Ноктюрн) з циклу віршів "Сім струн".

У публікації видання йдеться, що відеопроект #ЧитаюЛесю вшановує культурну спадщину цієї неймовірної поетеси та підкреслює актуальність її віршів для сучасних українців.

"Спеціально до 150-річчя з дня народження Лесі Українки ❤️ Elle Україна, Zarina й ми хочемо подарувати вам цей вірш 🙌🏽А ви любите українську поезію ?) який вірш найулюбленіший?)" - зазначила Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Варто зазначити, що 25 лютого наша країна відзначає 150-річчя від дня народження видатної поетеси Лесі Українки.

Леся Українка
Леся Українка

Нагадаємо, Аліна Гросу знайшла щастя після розлучення: як її балує Роман Полянський.

Як повідомляв портал Знай.uа, більше не "Холостячка" Аліна Гросу показала нового обранця: "Чекаю на весілля".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу змінила зачіску заради Романа Полянського, вже не блондинка.