У Сполучених Штатах народилося диво-цуценя, у якого є додаткова пара лап і запасний хвіст. При цьому життя собачки стало лише краще: ветеринари давно не бачили такого активного малюка.

Австралійська бордер-коллі на прізвисько Шкіппер народилася у ветеринарній лікарні Оклахома-Сіті. Такого пацієнта у медиків ще не було: цуценя народилося з шістьма лапами і двома хвостами.

На думку ветеринарів, дівчинка повинна була народитися з сестрою, але щось пішло не так, і два плоди так і не розділилися в утробі матері. Про це повідомляє Daily Mail.

цуценя Шкіппер, фото Daily Mail
цуценя Шкіппер, фото Daily Mail

Мама цуценя відразу ж після пологів відмовилася від неї, але нові господарі доклали всіх зусиль, щоб оточити улюбленицю необхідною увагою фахівців і своєю любов'ю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Ветеринари вивчили особливість собаки і встановили, що у неї одна голова і грудна клітка, але дві тазові області, пара сечовивідних шляхів і дві репродуктивні системи. У неї також є ознаки розщеплення хребта.

цуценя Шкіппер, фото Daily Mail
цуценя Шкіппер, фото Daily Mail

Незважаючи на такі сильні мутації, дівчинка народилася сильною і активною. Всі лапки Шкіппер рухаються, вона добре їсть та швидко розвивається. Але коли вона підросте, знадобиться курс фізіотерапії. Господарі організували збір коштів на платформі GoFundMe, щоб покрити витрати на візити до ветеринарної клініки і можливі операції, які можуть знадобитися Шкіппер.

Нагадаємо, тигр-пухляш вийшов до туристів і дозволив зняти відео: "Повертався від бабусі".

Як повідомляв портал Знай.uа, у звичайному парку знайшли білок з унікальним забарвленням.

Також портал Знай.uа писав, що олень з головою мерця налякав мисливців.