Музичний продюсер української співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна різко відреагувала на новий альбом автора пісень і композитора Земфіри Рамазанової під назвою "Бордерлайн". Варто зазначити, що 44-річна артистка випустила пісні вперше за вісім років.

Так, на думку Крапівіної, альбом Земфіри "не став її улюбленим". Про це просюсер написала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Розумію, що у нас про Земфіру тільки як про небіжчика. або захоплено або прикуси язик. але, все ж. довгоочікуваний для багатьох альбом. справжня подія в світі музики. Міша Козирєв всім наказав утертися. ну, він втім, і після альбому Монеточки рекомендував теж саме. так ось, моя скромна думка: великий музикант залишається великим, навіть коли перестає писати великі пісні. але музика без кохання - як людина без повітря. задихається. і світ, можливо, у@біщний, тут складно заперечити автору, але все-таки у нього є маленький, але шанс. але, з хорошого, якщо вам раптом здалося, що справи у вас гірше нікуди, сміливо включайте цю платівку. і зрозумієте, що "гірше" завжди є "куди". цей альбом, безумовно, не стане моїм улюбленим. але, все-таки, чудово, що він з'явився. музика повинна бути різною. і її ніколи не буває багато", - заявила Нателла.

скріншот

скріншот

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

скріншот

Нагадаємо, новий альбом Земфіри просочився в мережу до прем'єри через помилку співачки.

Як повідомляв портал Знай.uа, "ворожнеча" між Лорак і Лободою триває вже не один рік: що не поділили українські співачки.

Також портал Знай.uа писав про головні правила життя Земфіри: "Все буде добре, а дату краще не уточнювати".