У Чернівцях сталася пожежа в одній з місцевих лікарень, в результаті якої загинула людина.

Про подробиці події розповів мер міста Роман Клічук у Facebook.

За першочерговою інформацією від Державної служби надзвичайних ситуацій пожежа сталася в результаті загоряння кисневої труби в одній з палат. Інцидент стався в палаті на 2 поверсі п'ятиповерхової будівлі міської клінічної лікарні №1. В результаті події загинула 1 людина і ще 1 постраждала.

Мер Чернівців Роман Клічук, який прибув на місце події, розповів, що пожежа сталася в палаті, де надають допомогу коронавірусним хворим. Постраждалий чоловік на даний момент знаходиться в реанімації через важкі опіки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Міський голова зазначив, що пожежу вдалося відразу ж ліквідувати і не допустити поширення вогню на інші палати. Однак, в інших приміщеннях стоїть жахливий сморід, тому 20 пацієнтів були направлені в інші медичні установи.

Калинчук заявив, що причини пожежі на даний момент з'ясовуються, проте запевнив, що це не пов'язано з електропроводкою або вибухом кисневого балона.

Нагадаємо, що на Житомирщині бензовоз загорівся просто на трасі, ледь не засмаживши водія живцем.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові на території протезного заводу на вулиці Панасівській горить будівля.

Також Знай.uа писав, що п'яна жінка пожартувала, що вбила сусіда, але копи знайшли труп.