Борщ / фото: Pixabay
Борщ / фото: Pixabay

Український борщ потрапив у топ-3 найсмачніших супів світу

Український борщ потрапив до рейтингу найсмачніших супів світу, зайнявши 3-е місце з 20-ти. Відповідний рейтинг було опубліковано американським виданням CNN. У виданні вирішили скласти рейтинг з 20 традиційних супів різних країн світу, в числі яких опинився і український борщ. Цікаво, що улюблена страва українців зайняла 3-у позицію, поступившись лише нігерійському супу банга та в'єтнамському фо бо.

Смартфони, скріншот: YouTube
Смартфони, скріншот: YouTube

У "Київстарі" розповіли, як українці можуть заощадити більше 30%: розберуться і пенсіонери, і діти

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З 25 лютого оператор "Київстар" запустив нову акцію, яка буде дійсна до кінця 2021 року. Завдяки їй клієнти зможуть підключати тарифні плани з хорошою знижкою, однак, є кілька умов. Дана послуга передбачає отримання права на знижку в 33% на оплату щомісячної абонентської плати.

ПриватБанк, фото: скріншот YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот YouTube

Українка звинуватила ПриватБанк у крадіжці грошей

Клієнтка ПриватБанку поскаржилася на те, що її обдурили на велику суму грошей, і звинуватила у всьому банк. Виявилося, що незрозуміло яким шляхом "покупець"(шахрай) перевів із зарплатної картки дівчини на її універсальну карту її ж гроші, змінив фінансовий мобільний номер на свій.

карантин в Україні, фото unian
карантин в Україні, фото unian

Українців відправили в січневий локдаун: які обмеження почнуть діяти вже 1 березня

У Чернівецькій області введуть "червону" зону карантину вже з 1 березня 2021 року. За словами чиновника, починаючи з 00:00 1 березня Чернівецька область потрапляє до "червоної" зони карантину через поширення коронавірусної інфекції COVID-19. Відповідне рішення було прийнято Державною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні 27 лютого.

Вибух у лікарні у Ченівцях, кадр з відео
Вибух у лікарні у Ченівцях, кадр з відео

У лікарні з підступними хворими прогримів вибух, є жертви

У Чернівцях стався вибух у приміщенні міської лікарні №1. В результаті події є постраждалі, за попередньою інформацією, одна людина загинула. Зазначається, що в цій лікарні знаходяться пацієнти, хворі на коронавірус. Біля установи після вибуху було багато автомобілів рятувальників та аварійної газової служби.