Виявляється, що у відомого українського юриста, політика і друга президента Володимира Зеленського Андрія Богдана є "прихована" колишня дружина. Або навіть не колишня, поки точно невідомо.

Справа в тому, що на початку весни відбудеться прем'єра 11-го сезону реаліті-шоу "Холостяк", де дівчина на ім'я Аня представила себе в якості "колишньої дружини ексглави офісу президента Андрія Богдана". Ось такі справи.

У промо-ролику до нового сезону було заявлено, що за увагу головного героя, бізнесмена з Харкова, засновника логістичної компанії Михайла Заливака боротиметься колишня дружина ексглави офісу президента Андрія Богдана. Про це стало відомо завдяки повідомленню телеканалу "СТБ".

Найцікавіше, що в короткому ролику Анна розповіла, що Андрій Богдан зробив їй пропозицію всього через три місяці після спілкування - і вона погодилася.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Аня "Богдан", скріншот: YouTube
Аня "Богдан", скріншот: YouTube

Варто також нагадати нашим читачам, що за даними сайту "Вікіпедія" та інших офіційних біографій Андрія Богдана, у нього була тільки одна дружина - Ольга. У шлюбі з нею народилися чотири доньки: Вікторія, Анастасія, Катерина і Софія. Відомо, що пара розлучилася в 2019 році.

Андрій Богдан, скріншот: YouTube
Андрій Богдан, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, Леся Нікітюк розлютила букетом заборонених пролісків: "У трусах і норковій шубі".

Як повідомляв Знай.uа, "Нам за контрактом ще рік робити вигляд, що ми дружимо": учасник "Холостячки" розкрив правду про стосунки після проєкту.

Знай.uа писав, вагітна дівчина "Холостяка" Михайлюка заговорила про весілля: "Хто знає…".