Українцям розповіла про новий вид шахрайства на найголовнішому продукті-картоплі. Так, шахраї в два рази завищували вагу свого товару без докорів сумління. Про новий обман розповіли в Facebook "Одеса як вона є".

Виявилося, шахраї діяли за такою схемою: під'їжджали у двір багатоповерхового будинку, продавали картоплю в мішках прямо з машини. Однак у них виявилися ваги з секретом, тобто підкручені. І вони вирішили, що набагато вигідніше "заробляти" не тільки на товарі, але і на махінаціях з вагою.

"Знаєте, скільки буде 19кг + 20кг? Ми теж думали, що 39, а виявляється-68! Саме стільки показали ваги при зважуванні двох мішків картоплі, проданих одеситу у дворі. А коли обман був виявлений, шахраї стрибнули в авто і поїхали", - сказано в повідомленні.

Виявилося, що така схема обману не нова і практично кожен стикався з нею у своєму житті. Хоча і в менших обсягах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

" так вони всі так дурять. катаються цілими днями по селищу не з проста. і там в основному цигани. бабки роблять", " Тю,вони вже кілька років у нас по приватному сектору торгують, один раз купили, зважили, більше не беремо.", "Так я якось на Привозі купував полуницю і персики, у різних продавців, 1кг.полуниці важив 580гр. А 2кг. персиків 1,4 кг. на Привозі по ходу девіз-Не на е * їж не проживеш!) ", "Сплатіть 1 гривнею скажіть це 1000) і нехай здачу дає", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, у ЗСУ показали харчування бійців на передовій і спростували міф про "голу" армію.

Як повідомляв "Знай.uа", копи викрили підкорювача дамських сердець, влився в довіру і обікрав на мільйон гривень.

Також "Знай.uа" писав, що Українка звинуватила ПриватБанк у крадіжці грошей.