На аукціон, через "Prozzoro.Продажі", виставлять елітний Maybach Віктора Медведчука, також пустять з молотка та його колекційний годинник. Раніше дороге авто було оцінено у 24 мільйони гривень.

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) вирішило виставити на аукціон майно, яке належало екс-депутату Верховної Ради від ОПЗЖ та куму президента РФ Віктору Медведчуку.

Зокрема, планують продати Maybach і 20 дорогих наручних годинників. Про це повідомляється на офіційному сайті агентства.

Віктор Медведчук не задекларував свій Maybach у 2020 році
Віктор Медведчук не задекларував свій Maybach у 2020 році

До 25 квітня АРМА проведе відбір та визначить юридичну особу, яка реалізовуватиме майно Віктора Медведчука на платформі "Prozzoro.Продажі".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення
Показати ще

Опис даних лотів поки що не оприлюднено — в АРМА повідомляють, що згодом із характеристиками майна можна буде ознайомитись на сайті агентства.

Марченко и Медведчук, фото УП
Марченко и Медведчук, фото УП

Проте відомо, що свого часу Віктор Медведчук мав Mercedes-Maybach S650 2019 року. Розкішний автомобіль значився у його декларації за 2019 рік, а ось у 2020 році вже не було задекларовано, що виявили співробітники НАЗК. Авто Медведчука тоді було оцінено у 24 мільйони гривень.

Maybach S650 був найдорожчою та розкішною версією Mercedes S-Class W222. 5,5-метрове авто оснастили 6,0-літровим V12 твін-турбо потужністю 630 л. с., а його салон оздоблений дорогою шкірою та деревом.

Нагадаємо, росіянка Надія Гришаєва за крок від санкційного удару: хранительці "общака" Жириновського не вдалося втекти в Європі.

Раніше повідомлялося, ухилиста від боргів та господаря "Гулівера" звинуватили у незаслуженій розкоші: безкарно тікає на вантажівці з країни.

Також, Bentley та Rolls-Royce на українських номерах у Європі ганьблять країну: всі обурені розкішшю наших мажорів.