Група цивільних осіб напала на співробітника ТЦК, який проводив інформування військовозобов'язаних. Військовослужбовцеві довелося застосовувати вогнепальну зброю, щоб врятуватися від натовпу. Про це повідомляє Чернівецький обласний ТЦК та СП.

Неподалік одного із сіл у Чернівецькій області було скоєно напад на військовослужбовця районного ТЦК, який виконував свої службові обов'язки. Вказується, що група цивільних осіб заблокувала його транспортний засіб, застосовувала погрози та силу.

Співробітник ТЦК. Фото: скрін youtube
Співробітник ТЦК. Фото: скрін youtube

Працівнику ТЦК довелося вдатися до крайніх заходів, щоб врятуватися від противників мобілізації. Він зробив кілька пострілів у землю. В результаті ніхто не постраждав, а з нападниками спілкуватиметься поліція.

"Військовослужбовець з метою захисту свого життя та здоров'я, здійснив постріли в землю, в результаті чого ніхто не постраждав. На місце події ним було викликано представників поліції", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Повістка, мобілізація, фото: Знай.ua
Повістка, мобілізація, фото: Знай.ua

У ТЦК нагадали, що за ухилення та перешкоджання роботі військовослужбовців ТЦК та СП передбачено відповідальність - позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українець не захотів воювати нібито через хворобу: суд йому "допоміг".

Також наш портал інформував, спіймали на вулиці та примусово відвезли до ТЦК: українцям розповіли, як поводитися.

Крім того, ми писали, після втрати кінцівок не зможуть отримати інвалідність: як новий закон про мобілізацію вплине на українців.