Підвищення тарифів на електроенергію: українцям пояснили, чому змусять платити більше

Тарифи на електроенергію, енергетика / фото: Pixabay
Тарифи на електроенергію, енергетика / фото: Pixabay

В Україні доведеться підвищити ціни на енергію, щоб підтримати нові технології та забезпечити надійне постачання енергії в майбутньому. Оскільки ми використовуємо наші енергетичні потужності майже на повну, настав час впроваджувати нові рішення, які потребують багато грошей. На даний момент, Україна не має достатньо коштів для самостійного фінансування масштабних енергетичних проектів, що робить країну залежною від зовнішніх інвесторів. Однак, західні інвестори не готові ризикувати своїми коштами без чіткої гарантії повернення інвестицій, що можливе лише при розумному і збалансованому перегляді тарифів для кінцевих споживачів.

ПриватБанк змусили повернути гроші: як українець добився справедливості

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Чоловік виявив, що з його рахунку в ПриватБанку було незаконно переведено 29 145 гривень на рахунок незнайомої особи без його відома та згоди. Він не робив такого платежу і вимагає від банку повернути ці кошти. З цією проблемою він звернувся в банк, подавши заяву, в якій просив розслідувати цю ситуацію і повернути йому гроші. Після того, як у чоловіка без його згоди було списано гроші з рахунку, він звернувся до поліції. Поліція почала розслідування цієї крадіжки. ПриватБанк провів власне розслідування та виявив, що вказані транзакції відбулися відповідно до правил банку, що клієнт мав знати, проте сам клієнт стверджує, що не здійснював ці платежі.

"Емілі в Парижі" повертається, але в Рим, дата 4 сезону відома: що буде з Габріелем та Альфі

Емілі та Габріель, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"
Емілі та Габріель, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

Пройшло вже 3 сезони популярного серіалу на Netflix "Емілі в Парижі" про американку, яка за іронією долі опинилася у Франції і будує там своє життя навіть любовне. 3 сезон закінчився неймовірною інтригою для всіх: Емілі знову стане перед вибором між кухарем Габріелем і красенем Алфі, в той час, як наречена, що не відбулася, кухаря і подруга Емілі Каміль судячи з усього вагітна. Через те, що в Голлівуді був страйк сценіристів, серіал неможливо було продовжити знімати, тому ми продовжували жити з інтригою. Але ось, зовсім скоро 4 сезон вийде на екрани. Що ж на нас чекає там? Сюжет четвертого сезону "Емілі у Парижі" знову зосередиться на житті Емілі Купер та інших персонажів минулих епізодів, яких встигли полюбити глядачі.

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Два пенсіонера
Два пенсіонера

Для всіх наших дорогих та шановних читачів є дуже важлива інформація. Цього разу ви дізнаєтесь, хто може отримати тимчасові виплати від держави, в якому розмірі, а також куди потрібно звернутися для їхнього призначення. Деякі українці можуть отримати тимчасову допомогу від держави. Йдеться про тих громадян України, хто не має права на пенсію. Про це стало відомо завдяки повідомленню на порталі державних електронних послуг "Дія". Повідомляється, що за відсутності достатньої кількості страхового стажу українці не можуть звернутися до Пенсійного фонду для оформлення пенсійних виплат. Йдеться про щонайменше 15 років страхового стажу.

Українські жінки йдуть служити, щоб урятувати своїх чоловіків: "Скоро всі там будемо"

Дівчина у ЗСУ, фото з вільних джерел
Дівчина у ЗСУ, фото з вільних джерел

Деякі жінки в Україні вирішують іти служити до Збройних Сил країни, щоб забезпечити своїм чоловікам відстрочку від мобілізації. Таку інформацію було розкрито на сторінці Адвокатського агентства "Дама в законі". Одна з адвокатів розповіла, як її клієнтка звернулася з питанням: якщо вона стане контрактником, чи зможе її чоловік уникнути мобілізації, враховуючи, що у них є неповнолітня дитина.