В одній з приміських маршруток, яка прямувала до Києва, чоловікові видали повістку просто на блокпості. Пасажир розповів, як саме це відбулося і наголосив, що тепер на цьому КП роздають повістки до ТЦК, хоча раніше там лише шукали ДРГ.

Відео з чоловіком оприлюднили на каналі "Политика Страны" в Telegram.

Останнім часом ситуація з видачею повісток в Україні дедалі загострюється, адже представники ТЦК і СП буквально виловлюють чоловіків по всій країні. В мережі оприлюднили відео, на якому чоловік розповідає, як йому просто на блокпості видали повістку.

Блогер розповідає, як йому вручили повістку в маршрутці. Фото: скрішнот з відео
Блогер розповідає, як йому вручили повістку в маршрутці. Фото: скрішнот з відео

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

За словами чоловіка, він їхав до Києва в приміській маршрутці. На одному з блокпостів їх зупинили для перевірки документі, хоча раніше там просто шукали диверсійно-ворожі угруповання. Чоловік розповідає, що він просто спав дорогою до Києва, коли представники ТЦК потрапили до маршрутки.

“Ми зупинилися на блокпосту, і я прокинувся, коли чувак з ТЦК був вже в маршрутці”, - розповів чоловік.

В цей момент він зрозумів, що цього разу все не обмежиться перевіркою документів та пошуком ДРГ. Представники ТЦК попросили його покинути маршрутку та пройти з ними для заповнення повістки. Автор відео не сперечався з військовими, лише попросив вказати нормальну дату в повістці.

Нагадаємо, що представники ТЦК почали перевіряти салони автомобілів.

Як повідомляли раніше, українцям розповіли, кому скаржитися, якщо співробітники ТЦК порушують правила.

Як писав "Знай" раніше, як представники ТЦК забороняють чоловікам користуватися телефонами.