Варто одразу нагадати нашим шановним читачам, що в Україні продовжується дія воєнного стану, а також відбуваються заходи щодо загальної мобілізації. У цей період усі українські чоловіки віком від 18 до 60 років можуть отримати повістку для уточнення даних у ТЦК та СП.

Багатьох чоловіків непокоїть питання - чи в Україні найближчим часом впроваджуватимуть послугу з надсилання електронних повісток. За інформацією прямо з парламенту нашої країни, на даний момент в Україні не вводитимуть електронні повістки. Також можливості не розглядає уряд та військове керівництво.

Про це стало відомо завдяки інформації від представника комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федора Вениславського.

Вручення повістки, скріншот: YouTube
Вручення повістки, скріншот: YouTube

За його словами, питання про можливість оформлення електронних повісток поки що не порушується. Хоча, наголосив народний депутат, коли розглядався законопроект, така дискусія існувала.

Популярні новини зараз
Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку 5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів Українцям дозволили не платити за деякі комунальні послуги: за якої умови
Показати ще

Зараз про це не йдеться. Це також спільна позиція Міністерства оборони, головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, Офісу президента та профільного комітету парламенту.

Вручення повістки, фото: Suspilne
Вручення повістки, фото: Suspilne

"Було ухвалено консенсуальне рішення, що зараз це передчасно", - наголосив Федір Вениславський.

Нардеп наголосив, що зараз також не обговорюють внесення змін до законів, які могли б передбачати оповіщення чи оформлення електронних повісток.

Нагадаємо, треба знати кожному чоловікові: які правила отримання повісток змінюють із 16 липня.

Раніше повідомлялося, ухилянтів готують до нар: судді дадуть жорсткий термін.

Також, отримати відстрочку з догляду стало простіше – прибрали важливий документ.