Народний депутат Олександр Фадієнко розповів, що неодноразово стикався на вулиці з підозрілими людьми у військовій формі без розпізнавальних знаків, які, за його словами, загрожували йому.

В інтерв'ю для "Утро.LIVE" Фадієнко сказав:

"Мене кілька разів зупиняли якісь незрозумілі для мене люди з ознаками військової форми без будь-яких розпізнавальних знаків. Поводилися загрозливо, але при цьому, як кажуть, коса на камінь. Я завжди викликав наряд поліції, завжди викликав керівника, ми витрачали купу часу".

ТЦК та поліція перевіряють маршрутку
ТЦК та поліція перевіряють маршрутку

Фадієнко висловив стурбованість тим, що ці люди зараз займаються примусовою мобілізацією, а після закінчення війни можуть перейти до рекету та бандитизму. Він вважає, що таких людей потрібно карати.

Популярні новини зараз
Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть Що потрібно знати при покупці курячих яєць: прості правила, щоб не злягти з отруєнням Українцям підказали, як відмовитись від результатів ВЛК – важливі нюанси, про які не скажуть лікарі ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар
Показати ще

"Для мене особисто неприпустимо, коли відбуваються такі дії, коли люди з ознаками військової форми без будь-яких розпізнавальних знаків на вулиці займаються звичайним бандитизмом. Сьогодні вони таким чином виконують начебто примусову мобілізацію, завтра після закінчення війни займатимуться рекетом та бандитизмом. Це неприпустимо і з таким треба жорстоко боротися, і в комітеті ми це підтримуємо”, – сказав Олександр Фадієнко.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що батька дитини з інвалідністю можуть відмовити у відстроченні: за яких умов

Крім того, ми писали, шахраї осквернили форму ЗСУ, обікравши бізнесмен-вумен на 3 млн гривень: стежили, як у тому самому фільмі

Також поспішаємо повідомити, ухилянтів готують до в'язниць: судді дадуть жорсткий термін