Популярна українська співачка і ведуча "Танці з зірками" Тіна Кароль часто радує шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Тіна Кароль в Stories показала короткий кадр з тренування. Співачка позує в лосинах і спортивному ТОПі на тлі панорамного вікна і знімає себе в дзеркало.

Незвичайним є те, що вона показала тільки силует своєї жіночної фігури і застосувала фільтр, ніби навколо неї знаходиться туман. В кінці короткого відео вона максимально наблизилася до дзеркала і зробила акцент на своїх грудях.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

До слова, Тіна любить дивувати своїх фанатів і не боїться показувати навіть буденні образи. Так, днями знаменитість у своїх сторіс виставила кумедне відео, позуючи на передньому сидінні автомобіля, примірявши жіночний наряд і утеплившись в холодні київські дні.

Так, артистка приміряла пухнасту шубку пудрового кольору зі штучного хутра і молочний светр, доповнивши стильний образ невеликими золотими сережками-кільцями, а також косинку з власної колекції, акуратно зібравши золоте волосся назад. При цьому красуня нанесла на обличчя нюдовий макіяж з акцентом на губах і вилицях, використовуючи для ролика так звану Insta-маску з культовим котиком Hello Kitty, який красувався на лівій щоці Тіни.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю замість олів'є.

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль показала свою вибагливість перед Ектором.

Також Знай.uа писав, що найвідоміша феміністка України знялася голою на 40-річчя, бездоганне тіло і ніяких комплексів.