Олена Зеленська відвоювала в Кабміні правильне харчування в школах: вже з 1 січня

Перша леді України Олена Зеленська обговорила з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та представниками міністерств нові норми шкільного харчування, які введуть в країні з 1 січня 2021 року.

Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

У мережі знайшли унікальне оголошення про продаж візитки президента РФ Володимира Володимировича Путіна ще задовго до того, як він став главою держави.

Через ожеледицю в Києві авто в'їхало в людей: чоловік опинився на капоті

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У четвер, 10 грудня, на Андріївському узвозі в центрі столиці через ожеледицю сталася жахлива аварія. Про це повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua. Машина на повному ходу в'їхала на тротуар прямо в людей. Незважаючи на те, що водій автомобіля намагався загальмувати, машина юзом виїхала на пішохідну частину вулиці. Причиною аварії називають ожеледь.

Романенко виявив в Україні "інопланетний" моноліт, як у США: "Місцеві жителі хрестяться, а чиновники радіють"

Журналіст, блогер і політичний експерт Юрій Романенко розповів, що таємничий сріблястий обеліск, який раніше був знайдений в Юті, Румунії і на горі Уайт-Маунтін-пік в містечку Атаскадеро, Каліфорнія, також був виявлений в Києві, на Замковій горі.

Українське село завалене ковiдним сміттям - шприци, тести і маски: "Це екологічна катастрофа"

У Старому селі в Сумській області було виявлено незаконне звалище медичних відходів, серед яких помічені використані тести на COVID-19. Місцеві жителі відзначають, що туди фурами звозилися використані шприци, тести на коронавірус, маски та інші різні медичні відходи.